Cursuri Engleza 

pentru adulti si companii

ONLINE / LA SEDIUL NOSTRU / LA SEDIUL TAU 

Cursuri de limba engleza pentru adulti si companii

Limba engleza aduce oamenii aproape si leaga continente, tari, culturi si civilizatii. Iata de ce e important sa vorbesti fluent in limba engleza!

La Centrul de Limbi Straine iLSC am creat programe de limba engleza pentru adulti, individuale sau in grupuri mici, pe diferite niveluri de pregatire. Obiectivul nostru este sa ai parte de o experienta placuta, interactiva, atenta si adaptata nevoilor tale, indiferent care este motivatia ta: personala sau profesionala.

Cursurile sunt tinute online sau in clasa, la sediul nostru sau la sediul companiei tale, in grupuri mici, active si interactive.

CURSURI DE LIMBA ENGLEZA PENTRU ADULTI

Individual / Semi-individual / In grup

ONLINE / IN CLASA

CURSURI DE LIMBA ENGLEZA PENTRU COMPANII

Individual / Semi-individual / In grup 

ONLINE / LA SEDIUL COMPANIEI

De ce sa alegi cursurile oferite de Centrul iLSC

Cursurile de limbi straine oferite de Centrul iLSC sunt pentru tine daca iti doresti: 

Calitate si profesionalism

Vei lucra cu oameni profesionisti si pasionati, care acorda o atentie deosebita nevoilor tale si tipului de personalitate, adaptand metoda de predare in functie de acestea. 

Invatare experientiala

Tinem cont de nivelul de pregatire, personalitati, pasiuni si dorinte. Astfel, invatam limbi straine prin tehnici diverse precum joc, role-playing, cluburi de conversatie si multe altele. 

Atentie, dedicare si flexibilitate

Alegem sa lucram in grupuri mici, pentru a acorda fiecarui cursant toata atentia de care are nevoie si pentru a-l ajuta sa capete incredere in sine atunci cand se exprima intr-o limba straina. Pentru ca pornim impreuna intr-o calatorie pe care ne propunem s-o parcurgem cu bucurie! 

Cum te inscrii 

Completeaza formularul de mai jos, suna-ne sau scrie-ne pe adresa de email. Daca nu ai gasit cursul dorit sau vrei sa adaptam un curs existent in functie de nevoia ta, daca ai orice intrebari sau curiozitati, suntem aici pentru tine! 

Nume*
Email*
Telefon*
Selecteaza optiunea dorita
Selecteaza tipul de curs dorit
Mesajul tau
0 of 350

Ne gasesti la:

Adresa Sediu:

str. Carol Knappe 47, sector 1, Bucuresti, Romania

Email:

contact@ilsc.ro

telefon:

(+4)0723 950 393