ENGLISH  PRIMARY

Cursuri de limba engleza pentru copii 6/7-10 ani 

ONLINE / IN CLASA

Curs De Limba Engleza Pentru Copii 6/7-10 ani 

Cursurile se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6/7 si 10 ani. Urmarim implicarea copiilor in activitati interactive, dezvoltarea abilitatilor de relationare si comunicare in grup, cu o atentie sporita evolutiei fiecarui copil in parte.

ENGLISH PRIMARY Kids 

6 - 7/8 ani 

Include pregatirea si evaluarea pentru obtinerea certificatelor Cambridge YLE (Starters, Movers, Flyers)

ENGLISH PRIMARY School

8 - 10 ani

Include pregatirea si evaluarea pentru obtinerea certificatelor Cambridge YLE (Starters, Movers, Flyers)

Acest curs este pentru copilul tau daca:  

 1. 1
  Iti doresti ca acesta sa invete limba engleza intr-un mediu prietenos si sigur si intr-o maniera adaptata personalitatii lui. 
 2. 2
  Iti doresti atentie, calitate si profesionalism. Echipa noastra de profesori este foarte bine pregatita atat in domeniul limbilor straine predate, cat si in pedagogie, comunicare, relatii inter-umane si psihologie. 
 3. 3
  Iti doresti ca el sa invete limba engleza, dar mai ales dobandeasca incredere in sine atunci cand se exprima, intr-un context multicultural. 
 4. 4
  Iti doresti ca el sa aiba o experienta de invatare de care sa se bucure. Si noi ne dorim acelasi lucru, astfel ca lasam creativitatea sa se manifeste in cele mai colorate si interactive moduri. Invatam jucandu-ne si simtindu-ne bine impreuna! 

Cum te inscrii 

Completeaza formularul de mai jos, suna-ne sau scrie-ne pe adresa de email. Daca nu ai gasit cursul dorit sau vrei sa adaptam un curs existent in functie de nevoia ta, daca ai orice intrebari sau curiozitati, suntem aici pentru tine! 

Nume*
Email*
Telefon*
Selecteaza tipul de curs dorit:
Selecteaza optiunea dorita
Mesajul tau
0 of 350

Ne gasesti la:

Adresa Sediu:

str. Carol Knappe 47, sector 1, Bucuresti, Romania

Email:

contact@ilsc.ro

telefon:

(+4)0723 950 393