ENGLISH  SENIORS

Cursuri de limba engleza pentru copii 11-18 ani 

ONLINE / IN CLASA

Curs De Limba Engleza Pentru Copii 11-18 Ani

Cursurile se adreseaza adolescentilor cu varste cuprinse intre 11 -18 ani, care se pregatesc sa-si largeasca aria contextelor de comunicare, pentru a face fata unui mediu academic in calitate de vorbitori ,,educati’’. Accentul cade pe cresterea substantiala a vocabularului, prin expunerea la texte autentice din diferite medii, dar si pe rezolvarea problemelor de exprimare, in vederea obtinerii unui discurs corect si fluent sau in vederea obtinerii certificarii Cambridge.

ENGLISH SENIORS Elementary 

A1

Include pregatirea si evaluarea pentru obtinerea certificatului Cambridge

ENGLISH SENIORS Plus

A2-B1/B1+

Include pregatirea si evaluarea pentru obtinerea certificatului Cambridge KET/PET

ENGLISH SENIORS Advanced

B2-C1

Include pregatirea si evaluarea pentru obtinerea certificatului Cambridge FCE/CAE

Acest curs este pentru copilul tau daca:  

 1. 1
  Iti doresti ca acesta sa invete limba engleza intr-un mediu prietenos si sigur si intr-o maniera adaptata personalitatii lui. 
 2. 2
  Iti doresti atentie, calitate si profesionalism. Echipa noastra de profesori este foarte bine pregatita atat in domeniul limbilor straine predate, cat si in pedagogie, comunicare, relatii inter-umane si psihologie. 
 3. 3
  Iti doresti ca el sa invete limba engleza, dar mai ales dobandeasca incredere in sine atunci cand se exprima, intr-un context multicultural. 
 4. 4
  Iti doresti ca el sa aiba o experienta de invatare de care sa se bucure. Si noi ne dorim acelasi lucru, astfel ca lasam creativitatea sa se manifeste in cele mai colorate si interactive moduri. Invatam jucandu-ne si simtindu-ne bine impreuna! 

Cum te inscrii 

Completeaza formularul de mai jos, suna-ne sau scrie-ne pe adresa de email. Daca nu ai gasit cursul dorit sau vrei sa adaptam un curs existent in functie de nevoia ta, daca ai orice intrebari sau curiozitati, suntem aici pentru tine! 

Nume*
Email*
Telefon*
Selecteaza tipul de curs dorit:
Selecteaza optiunea dorita
Mesajul tau
0 of 350

Ne gasesti la:

Adresa Sediu:

str. Carol Knappe 47, sector 1, Bucuresti, Romania

Email:

contact@ilsc.ro

telefon:

(+4)0723 950 393