Pregatire examene Cambridge KET/PET FCE/CAE

ONLINE / IN CLASA 

pregatire examene Cambridge

Pregatire pentru examenele Cambridge KET/PET, FCE/CAE

Cursurile oferite de Centrul de limbi straine iLSC includ pregatirea si evaluarea pentru examenele de limba engleza certificate international Cambridge. Se adreseaza copiilor si adolescentilor cu varste intre 11 si 18 ani, care doresc sa se inscrie la liceu sau la facultati prestigioase din tara sau din strainatate.

  • A2 Key (KET) / Key for Schools (KETfS)
  • B1 Preliminary (PET) / Preliminary for Schools (PETfS)
  • B2 First (FCE) / First for Schools
  • C1 Advanced (CAE)

Standarde internationale - Cadrul European Comun de Referinta pentru Limbi (CECRL)

Fiecare examen Cambridge English pentru care ne pregatim la Centrul de limbi straine iLSC este aliniat la un nivel al Cadrului European Comun de Referinta pentru Limbi (CECRL). Acest cadru este utilizat in intreaga lume pentru a evalua competentele lingvistice si joaca un rol esential in educatia si politicile din domeniul lingvistic.

Cum te inscrii 

Completeaza formularul de mai jos, suna-ne sau scrie-ne pe adresa de email. Daca nu ai gasit cursul dorit sau vrei sa adaptam un curs existent in functie de nevoia ta, daca ai orice intrebari sau curiozitati, suntem aici pentru tine! 

Nume*
Email*
Telefon*
Selecteaza optiunea dorita
Mesajul tau
0 of 350

De ce sa alegi cursurile oferite de iLSC

Cursurile de limbi straine oferite de Centrul iLSC sunt pentru tine daca iti doresti: 

Calitate si profesionalism

Profesorii nostri sunt profesionisti si pasionati de limbi straine si de copii. Pasiunea pentru copii inseamna o atentie deosebita la nevoi si tipuri de personalitati si adaptarea metodei de predare in functie de toate acestea. 

Invatare experientiala

Ne adaptam la nevoile cursantilor nostri si tinem cont de nivelul de pregatire, personalitati, pasiuni si dorinte. Astfel, invatam limbi straine prin tehnici diverse precum joc, dans, pictura, role-playing, cluburi de conversatie si multe altele. 

Atentie, dedicare si flexibilitate

Alegem sa lucram in grupuri mici, pentru a acorda fiecarui cursant toata atentia de care are nevoie si pentru a-l ajuta sa capete incredere in sine atunci cand se exprima intr-o limba straina. Pentru ca pornim impreuna intr-o calatorie pe care ne propunem s-o parcurgem cu bucurie! 

Ne gasesti la:

Adresa Sediu:

str. Carol Knappe 47, sector 1, Bucuresti, Romania

Email:

contact@ilsc.ro

telefon:

(+4)0723 950 393