Centrul de

limbi straine iLSC

Învățăm împreună 

Cine suntem

Suntem o echipa de oameni bine pregatiti si extrem de pasionati - de limbi straine, de copii si de oameni, in general. Ne preocupa deopotriva CE predam, dar mai ales CUM, astfel incat tu, beneficiarul cursurilor noastre sa ai parte de o experienta adaptata nevoilor si personalitatii tale.


Continutul, metodologia si tehnicile pe care le folosim in cursurile noastre de limbi straine sunt dintre cele mai diverse: de la invatare experientiala, la invatare prin joc, role-playing, dans si miscare, cluburi de conversatie si multe altele.

Toti oamenii mari au fost mai intai copii, dar putini dintre ei isi mai aduc aminte.

Antoine de Saint-Exupery

Ce facem 

Noi, la iLSC, lucram cu copii de toate varstele. Copiii mici, care invata ABC-ul limbilor straine deopotriva cu cel al limbii materne, copiii mai mari care se pregatesc pentru primele examene importante din viata lor sau copiii cei mai mari - cum ne place noua sa-i numim - angajati in companii si corporatii. 

La Centrul iLSC, dezvoltam impreuna cunostinte, abilitati si, mai ales, incredere in tine atunci cand te exprimi intr-o limba straina!

cursuri limbi straine copii si adolescenti

Cursuri de limbi straine pentru copii & adolescenti:

Cursuri de limba engleza, franceza, germana, italiana si oricare alta limba straina de care copilul tau are nevoie. 

pregatire examene Cambridge

Pregatire pentru examenele Cambridge:

Cursuri de pregatire pentru examenele Cambridge English de orice nivel, conform Cadrului European Comun de Referinta pentru Limbi (CECRL). 

cursuri de limbi straine adulti si companii

Cursuri de limbi straine pentru adulti & companii:

Cursuri de limba engleza, germana, franceza sau oricare alta, individual sau in grupuri mici, la sediul nostru sau la sediul companiei tale. 

tabere de vara limba engleza copii

Programe si tabere de vara pentru copii & adolescenti:

Programe de limbi straine pe perioada verii, interactive si creative, astfel incat cei mici sa se simta in vacanta in timp ce invata!

De ce sa ne alegi pe noi

10 ani de experienta,

pasiune si profesionalism 

100% 

rata de promovabilitate Cambridge

Partener British Council &

centru acreditat Cambridge Assessment

Ce spun cursantii nostri 

Testimonial 1

" Since these 3 testimonials are just after you’ve introduced your course, they should focus on how the course helped customers to obtain a huge benefit."

Maria T.

(mama lui David)

"

Testimonial 2

" Since these 3 testimonials are just after you’ve introduced your course, they should focus on how the course helped customers to obtain a huge benefit."

Andrei C. 

( Tatal Alexei)

"

Testimonial 3

" Since these 3 testimonials are just after you’ve introduced your course, they should focus on how the course helped customers to obtain a huge benefit."

Ioana F. 

( Mama lui Rares)

"

Cum e la noi

JOACA

S-ar spune ca invatam si apoi ne jucam, dar noi, de fapt, invatam jucandu-ne. Este cea mai atractiva si eficienta metoda de invatare a limbilor straine pentru copii. 

PRIETENIE

Noi nu suntem profesori si cursanti. Suntem o echipa in care bucuria fiecaruia este impartasita cu toti ceilalti. Mai mult, ne cunoastem, ne iubim si ne respectam ca intr-o familie. 

CULOARE

Invatam culorile in mod practic si ne dezvoltam creativitatea. Si, cel mai important, umplem sala de curs sau biroul parintilor de culoare! 

BUCURIE

La noi, fiecare zi incepe si se termina cu (cel putin) un zambet. Atunci cand faci lucruri care iti plac si ai alaturi colegi si profesori ca intr-o familie, fiecare zi este o bucurie!

Contacteaza-ne

Daca nu ai gasit cursul dorit sau vrei sa adaptam un curs existent in functie de nevoia ta, daca ai orice intrebari sau curiozitati, suntem aici pentru tine! 

str. Carol Knappe 47, sector 1, Bucuresti, Romania

(+4)0723 950 393

contact@ilsc.ro