ENGLISH ABC KIDS 

Cursuri de limba engleza pentru copii 3-5 ani 

ONLINE / IN CLASA

curs de limba engleza pentru copii 3-5 ani

La Centrul iLSC, invatarea limbii engleze este activa si usoara, fara a fi perceputa ca un efort, datorita materialelor adecvate varstei: planse colorate, jetoane, povesti ilustrate, cantece, poezii, jocuri, softuri educationale etc. De asemenea, expunerea celor mici doar la limba respectiva are un rol deosebit de important. Ne bazam pe abilitatea naturala a copiilor de a asimila limbile straine, lectiile fiind tinute in grupuri mici, avand la baza jocuri si activitati interactive. 

Detalii curs ENGLISH ABC KIDS

3 - 5 ani

Cursurile se pot tine in sala, la sediul nostru, sau online - in functie de preferinta. Te rugam sa specifici optiunea ta la inscriere. 

Structura 

 2 sedinte x 50 min. fiecare / saptamana

Durata

35 saptamani / an scolar (70 sedinte)

Perioada

16 septembrie 2024 – 20 iunie 2025

Taxa de curs: 

 • Primesti 5% reducere pentru achitarea taxei anuale integral
 • Primesti 10% reducere pentru cel de-al doilea, respectiv al treilea copil inscris

Acest curs este pentru tine daca:  

 1. 1
  Iti doresti ca micutul tau sa invete limba engleza intr-un mediu prietenos si sigur si intr-o maniera adaptata personalitatii lui. 
 2. 2
  Iti doresti atentie, calitate si profesionalism. Echipa noastra de profesori este foarte bine pregatita atat in domeniul limbilor straine predate, cat si in pedagogie, comunicare, relatii inter-umane si psihologie. 
 3. 3
  Iti doresti ca micutul tau sa invete limba engleza, dar mai ales dobandeasca incredere in sine indiferent de contextul in care va vorbi limba. 
 4. 4
  Iti doresti ca micutul tau sa aiba o experienta de invatare de care sa se bucure. Si noi ne dorim acelasi lucru, astfel ca lasam creativitatea sa se manifeste in cele mai colorate moduri. Invatam jucandu-ne si simtindu-ne bine impreuna! 

Cum te inscrii 

Completeaza formularul de mai jos, suna-ne sau scrie-ne pe adresa de email. Daca nu ai gasit cursul dorit sau vrei sa adaptam un curs existent in functie de nevoia ta, daca ai orice intrebari sau curiozitati, suntem aici pentru tine! 

Nume*
Email*
Telefon*
Selecteaza optiunea dorita
Mesajul tau
0 of 350

Ne gasesti la:

Adresa Sediu:

str. Carol Knappe 47, sector 1, Bucuresti, Romania

Email:

contact@ilsc.ro

telefon:

(+4)0723 950 393